Turkse
Bruiloften

Caprice Deluxe is jarenlang gespecialiseerd in Turkse bruiloften. Wij zorgen dat al uw feesten geheel volgens de tradities en uw wensen tot in de puntjes worden verzorgd. Wij bieden daarom verschillende arrangementen aan; budget, basis, luxe en top-luxe. Daarnaast bieden wij u een kosteloos adviesgesprek met ons weddingplanner. Zij kan jullie verder helpen met creatieve ideeën en adviezen bij het vinden van leveranciers die helemaal bij jullie wensen passen.

Caprice Deluxe Logo Separator

Ontzorgd
tot in
de puntjes.

Turkse
Bruiloften

Caprice Deluxe is jarenlang gespecialiseerd in Turkse bruiloften. Wij zorgen dat al uw feesten geheel volgens de tradities en uw wensen tot in de puntjes worden verzorgd.

Wij bieden daarom verschillende arrangementen aan; budget, basis, luxe en top-luxe. Daarnaast bieden wij u een kosteloos adviesgesprek met ons weddingplanner. Zij kan jullie verder helpen met creatieve ideeën en adviezen bij het vinden van leveranciers die helemaal bij jullie wensen passen.

Caprice Deluxe Logo Separator

Ontzorgd
tot in
de puntjes.

Onze vernieuwde zaal

Breed scala aan bruiloften

Het zalencentrum Caprice Deluxe biedt een breed scala aan bruiloften aan de diverse behoeften van bruiloftsfeesten te voldoen. We zijn gespecialiseerd in het hosten van verschillende culturele bruiloften, waaronder:

Turkse Bruiloften: Geniet van een prachtig ingerichte zaal, heerlijke Turkse gerechten en professionele begeleiding.
Afghaanse Bruiloften: Ervaar een sfeervolle ambiance, traditionele Afghaanse muziek en gastvrije service.
Marokkaanse Bruiloften: Creëer een betoverende sfeer met traditionele Marokkaanse decoraties, smaakvolle Marokkaanse gerechten en ervaren personeel.
Irakese Bruiloften: Zorg voor een elegante setting, traditionele Irakese dansen en gastvrije bediening.
Nederlandse Bruiloften: Geniet van een moderne en stijlvolle ambiance, uitstekende catering en professionele ondersteuning.
Hindoestaanse Bruiloften: Beleef een betoverende Hindoestaanse bruiloft in een speciale zaal met traditionele decoraties, live muziek en een uitgebreid menu.

Of het nu gaat om een Turkse, Afghaanse, Marokkaanse, Irakese, Nederlandse of Hindoestaanse bruiloft, ons zalencentrum is de perfecte keuze voor een memorabele viering.

Onze vernieuwde zaal